alla kategorier
Great PCB Technology Co., Ltd.
Flexibel kretskort

Flex PCB med PI-förstyvning och skärmad film

Flexibel kretskort

2-lagers flexibla kretskort

Flexibel kretskort

Flexibel kretskort

Flexibel kretskort

ENIG FPCB

Flexibel kretskort

Flex PCB med 3M lim och PI förstyvning

Flexibel kretskort

Flexibel PCB för LED-belysningsremsa

Flexibel kretskort
Flexibel kretskort
Flexibel kretskort
Flexibel kretskort
Flexibel kretskort
Flexibel kretskort

Flexibel kretskort


Flexibelt kretskort (FPCB) är ett mycket pålitligt och utmärkt flexibelt kretskort tillverkat av polyimid- eller polyesterfilm. Den kan böjas fritt, rullas, vikas, lätt i vikt, tunn i tjocklek och liten i storlek. Den kan arrangeras godtyckligt enligt kraven i utrymmeslayouten och kan flyttas och dras in godtyckligt i tredimensionellt utrymme för att uppnå integrationen av komponentmontering och trådanslutning. Utformningen av det flexibla och styva PCB:et kompenserar också för den lilla bristen hos det flexibla substratet i komponentens bärförmåga i viss utsträckning.

förfrågan
Tillverkningskapacitet

Enkelsidig flexibel skiva
låg kostnad. Vanligtvis är de elektriska prestandakraven inte höga. Om enkelsidig kabeldragning övervägs bör ett enkelsidigt flexibelt kort väljas. Denna vanligaste form har hittat kommersiella tillämpningar som bläckpatroner för skrivare och minne för datorer. Det enkelsidiga flexibla kortet har ett lager av kemiskt etsade kretsmönster, och det ledande mönsterskiktet på ytan av det flexibla isolerande substratet kan väljas från valsad kopparfolie eller valsad kopparfolie. Det isolerande substratet som används för flexibel montering kan vara polyimid (Kapton), polyetylentereftalat (PET).
Dubbelsidig flexibel skiva
Dubbelsidigt flexibelt kretskort är en ledande krets gjord genom att etsa två lager av kopparfolie på PI-substratet, på topp- och bottenskikten. De metalliserade hålen förbinder mönstren på båda sidor av isoleringsmaterialet för att bilda ledning, för att möta designen och användningsfunktionen av flexibilitet. Täckfilmen skyddar enkel- och dubbelsidiga kretsskikt och indikerar var komponenter är monterade.
Flexibel bräda i flera lager
Det flexibla flerskiktskortet ska laminera tre eller flera lager av enkelsidiga flexibla kretskort eller dubbelsidiga flexibla kretskort tillsammans och bilda metalliserade hål för anslutning och ledning genom borrning och galvanisering. På så sätt krävs ingen komplicerad svetsprocess. När du utformar layouten, för att säkerställa bekvämligheten med montering, bör samspelet mellan monteringsstorlek, antal lager och flexibilitet beaktas.

Våra flex PCB-barord och rigid-flex tryckta kretskortsfunktioner följer:
Punkt Möjlighet att tillverka tillverkning
FPCB -FLEX-RIGID PCB Materialbas Polyimid, PET, FR4, FR4-HIGH TG, Rogers, DuPont, Teflon-Kapton
Förstyvning Material bas FR4、PI、PET、Rostfritt stål、Aluminiumbas、3M självhäftande tejp
Ytbehandling ENIG, Plätering Au + OSP, Plätering av guld, Immersion Sliver, Immersion Tin, HASL blyfri, OSP
Antal lager Enkelsidig - 32 lager
HDI Flex-Rigid 2+N+2 , med Blind och nedgrävda via hål
Board Panel Storlek 500 * 1200MM
Ledarens bredd/mellanrum 0.05MM / 0.05MM
Korttjocklek 0.075MM-2.0MM
Koppartjocklek 0.5oz-1 oz
PTH Hål Dia.Tolerans ± 0.076 mm
NPTH-tolerans ± 0.05 mm
Min. Laserborrhål storlek 0.075mm
Min. Hålstorlek 0.2mm
Skissera tolerans ± 10%
Impedanskontroll Tolerans ± 10%
Min.BGA Pitch PAD 20 mil
Min. legend Typ 0.15MM
Soldemask Lager Min.Bronbredd 5 mil
E-test Spänning 50-250V

Program:
Det är lämpligt för elektroniska produkters behov att utvecklas i riktning mot hög densitet, miniatyrisering och hög tillförlitlighet. Därför används FPC i stor utsträckning inom flyg, rymd, medicinsk behandling, mobil kommunikation, bärbara datorer, mobiltelefonkameror, laserutskriftsutrustning, datorer, handdatorer, digitalkameror och fordonsinstrument. , elektronisk instrumentering och andra områden har använts i stor utsträckning.

UNDERSÖKNING